MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Tekercses adagoló

Miért népszerűek a tekercses adagolók?

A legtöbb mosdóban a mai napig tekercses adagolókkal találkozunk akár munkahelyeken akár az otthonokban figyeljük meg, hogy milyen típus van kihelyezve. A tekercses kéztörlők és wc papírok kaphatók a kiskereskedelmi üzletekben, gyakorlatilag minden élelmiszer boltban beszerezhetők. Egyszerűen megszokjuk a használatukat, mert ezzel az opcióval találkozunk a legtöbbet. Nap mint nap nyúlunk ezekhez a tekercsekhez és gyorsan tépünk belőlük, amennyit gondolunk, vagy ahogy éppen sikerül. Emiatt éppen nem mindig a tekercses megoldás a leggazdságosabb választás. Azonban a tekercses adagolók között is találunk laponkénti adagolású modellt, ami 40%-kal tudja csökkenteni a törlőpapír felhasználást.

Tekercses adagolók fajtái

A említett laponkénti adagolású tekercses adagolókon felül választhatunk belsőmagos modellt is. A belsőmagos vagy rolins kialakítás a hagyományos kivitel. Ezt érdemes kisebb forgalmú mosdókba választani, ahol elkötelezettek a felhasználók és odafigyelnek, hogy megfelelő mennyiségű papírt használjanak, vagyis indokolatlanul ne tekerjenek le többet mint amennyire szükségük van. Ennél a modellnél ugyanis alapvetően nincs mennyiségi kontroll. Azonban érdemes megnézni jobban a belsőmagos modellek leírását, mert köztük is lehet laponkénti adagolásút találni. Ezeket már közepes forgalmú mellékhelyiségekbe is bátran választhatja. 

Ha további szintet szeretne lépni, akkor a szenzoros funkció olyan kényelmi megoldást nyújt, aminek révén egyszerrre valósul meg a laponkénti adagolás és az érintés nélkül törlőpapír felvétel.

Többtekercses adagolók

A napközbeni utántöltés nem minden munkahelyen biztosított. Például, ha csak naponta egy alkalommal jár takarítónő az irodába, akkor a higiéniai anyag is csak ebben az időpontban lesz feltöltve, ami azt eredményezheti, hogy napközben a legváratlanabb helyzetekben elfogyhat a törlőpapír az adagolókból. Ez nagyon kellemetlen, ha éppen egy vendég használja a mosdót, de a kollégák sem örülnek, ha az irodavezetőhöz kell szaladniuk kéztörlő vagy wc papír töltőanyagért. 

Azokon a helyeken, ahol nem áll rendelkezésre ügyeletes takarító, aki felel a töltőanyagok folyamatos utántöltéséért és nem opció a jumbo méretű töltőanyag választása, ott javasolt a többtekercses adagoló választása. Ezek általánosan kompakt, jól kezelhető modellek és irodákba is bátran választhatja. Így nem szükséges a mosdókban feltornyozni pót tekercseket, hanem azokat higiénikusan az adagolókban tárolhatja felehasználásra készen.

A többtekercses adagolókból is létezik korlátlan adagolású és laponkénti adagolású modell is. 

Rendeljen készletünkről online házhozszállítással, kedvező árakon! Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!