Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Folttisztító, folteltávolító szerek

Hatékony folttisztító, folteltávolító szerek

Így vagy úgy minden folt eltávolítható – szokták mondani. Nagyon helyesen. Hiszen a legtöbb folt speciális tisztítószerrel valóban kiszedhető.

Melyik a legjobb folttisztító? Illetve vajon melyik tisztítószer milyen folt eltüntetésére ideális? Mert inkább ez a kérdés fogja célra vezetni. A legjobb folttisztító sem képes minden típusú foltot eltávolítani. Nekünk is figyelembe kell vennünk, hogy pontosan milyen foltról is van szó. Zsír, olaj, tinta, vér, vörösbor? Nem mindegy! Akár otthon, akár munkahelyi környezetben borul ki valami, vagy például csöpög az olaj a garázsban, a foltok éppen olyan kellemetlenek. Ha egy makacs foltot szeretnénk eltávolítani, ott bizony a szappan használata kevés lesz. Speciális folttisztító nélkül aligha fogjuk tudni eredményesen kezelni a problémát még akkor sem, ha gyorsan reagálunk.

Melyek azok a folttisztítók, amiket közvetlenül a foltra helyezve kell alkalmazni?

A Kiehl kárpit- és szőnyegtisztítói ilyenek. Amikről egyébként érdemes tudni, hogy ezek a tisztítószerek minden színtartó és vízálló szőnyegen és kárpiton bátran alkalmazhatók.

Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a Kiehl rozsdafolt eltávolítója is. Viszont annak a használatát már mosógépes mosással kell kombinálni.

A rozsdafolt eltávolító úgynevezett előkezeléhez ajánlott. Vagyis mosógépes mosás előtt kell a textíliákban található rozsdafoltokon alkalmazni. Akár fehér vagy színes ruhákon.

Ugyanez érvényes a tinta- és filctoll-folt eltávolító szerekre is. Az ilyen folteltávolítót is még a mosás előtt kell közvetlenül a foltra helyezni. És ugyanúgy eredményesen használható fehér és színes textíliák esetén is, mint rozsdafolt eltávolító folttisztító szer.

Mi a helyzet a zsíreltávolító folttisztítóval?

A zsíreltávolító folttisztító főként az ipari és vendéglátói környezetben keletkező szennyes textíliák mosására alkalmas. Mindez persze nem azt jelenti, hogy otthoni felhasználás esetén ne várhatnánk tőle sikert. De jellemzően az ipari használat az, ahol alkalmazni szokás. Egyébként ezt a szert is direkben a foltra permetezve célszerű használni. Előkészítve ezzel a textíliát a mosógépes tisztításra. A Kiehl folttisztító termékei felhasználási területtől függően különféle kiszerelésben kaphatók. A mosógépes szerek többnyire nagyobb egységekben vásárolhatók. A szórófejes folttisztítók jellemzően 500 milliliteres flakonokban kaphatók. Legyen szó tehát makacs zsírfoltról, olajos szernnyezősésről, tintáról, rozsdáról vagy a napi használat során piszkossá vált szőnyegről, kárpitról, a termékeink között talál ideális folttisztítót. Nézzen körül a Kiehl professzionális folttisztítói és univerzális tisztítószerei között! Nincs olyan szennyeződés típus, amire ne ajánlanánk legalább egy termék fajtát!