Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Mosószer

Mosószer ipari felhasználásra

Az iparszerűen végzett tevékenységek során keletkező szennyeződések általában ipari tulajdonságokkal rendelkeznek. Vagyis nem kimondottan hétköznapi foltokról van szó. Így a mosás során a tisztításhoz használt szer esetében sem biztos, hogy egy átlagos kivitel megfelelő lesz.

Az ipari felhasználásra szánt mosószerek többnyire könnyebben elbánnak a makacsabb foltokkal. Persze egyáltalán nem minden mindegy, hogy milyen tevékenységhez, illetve szennyeződéshez milyen mosószert használunk. Ahogy a színes ruhákhoz sem ajánlott a fertőtlenítő mosószer.

Könnyen lehet, hogy a nálunk előforduló szennyeződéshez valamilyen speciális, folyékony mosószer beszerzése szükséges. Valamint a mosószeres tisztítás előtt vagy a mosáshoz folttisztító szer használata is indokolt. Természetesen ebben is tudunk segíteni. De visszatérve a mosószerekre: a választás előtt nézzük meg, hogy melyik folyékony mosószer vagy mosópor milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Ahogy otthon a háztartási felhasználás alkalmával, úgy az ipari felhasználás esetén sem mindegy, hogy színes vagy fehér textilt mosnánk. Persze vannak folttisztító mosószerek, amik mindkettőhöz ideálisak, de a vásárlás előtt azért jobb feltérképezni a kínálatot ezen szempontok alapján is. Ugyanakkor nézzük meg, hogy milyen anyag mosható az adott mosószerrel. Egyes mosószerek ugyanis nem alkalmasak gyapjú és selyem anyagok tisztítására. Számíthat továbbá, hogy az adott mosószer foszfátmentes avagy sem. Amennyiben ügyelnénk arra, hogy minél környezettudatosabb legyen a nálunk végzett tisztítási folyamat, erre is érdemes odafigyelni.

Ipari mosószerek, szerek extrákkal

Nem árt tudni továbbá, hogy egyes mosószerek még a baktériumok és a gombák szaporodását gátló széles spektrumú hatóanyagot is tartalmaznak. Mindamellett, hogy szálkímélő, oxigénfehérítő tulajdonsággal is rendelkeznek. Természetesen a mosószerek között talál direkt fehérítésre alkalmas tisztítószereket is. A Kiehl speciális termékei eltávolítják a sárgulásokat, kiszedik a festékfoltokat, a régi szennyeződéseket. Mivel a fehérítő mosószer klórtartalmú, így csak is olyan textíliák esetén alkalmazható, amik klórállónak tekinthetők. Úgy, mint asztalterítő, munkakötény vagy konyhai textilek.

Ahogy az otthoni mosáskor, úgy az ipari tisztításkor is használható öblítő. Ami ebben az esetben is abban segít, hogy jó illatú, puha legyen a textília. Továbbá könnyebb legyen a vasalása és hosszan tartson a frissessége. A Kiehl öblítői természetesen bőrbarát összetevekőket tartalmaznak. Ami pedig a kiszereléseket illeti: a webáruházunkban kisebb és nagyobb egységekben is beszerezhető a mosószer. Ha igazán gazdaságos konstrukciót keres, válassza a 10 vagy 20 literes kiszerelést. De vásárolhat akár literes vagy 15 kilogrammos mosóporos változatot is.

A Kiehl német gyártó mosószer termékei népszerű választás a webáruház vásárlóinak körében. Mosógél nem található a kínálatunkban.

Olvassa el kapcsolódó takarítási tanácsainkat: Szalagfüggöny tisztítása hatékonyan